Web-statistikk - helt enkelt!

Innhold Uniforum 07/96

WEB INTERNETT

Statistikk over hvem som besøker sine web-sider kan være helt enkelt. I hvert fall hvis du bruker den nye statistikktjenesten levert av USIT.

USIT (Universitetets senter for informasjonsteknologi) har utviklet en statistikktjeneste slik at hvem som helst, både ansatte og studenter, med et enkelt håndgrep kan få statistikk over hva andre leser av egne web-sider. Så hvorfor plundre med å lage sin egen «greie» når man kan få det gratis fra USIT på adressen:

http://www.uio.no/usit/tjenester/lag_stat_ny.html

Effektivisert - jeg også?

Unngå følelsen av at «nå telte de meg også», slik det blir fortalt om i eventyret om geitekillingen som kunne telle til ti. Geitekillingen var smart og lærte seg og telle. Lær av geitekillingen. Unngå at du ikke føler deg nok informert om hva som skjer i Effektiviseringsprosjektet (EFP) ved UiO. Les mer om EFP på:

http://www.uio.no/www-adm/opa/eff_home.html

Musikk-teknologi

Norsk nettverk for Teknologi, Akustikk og Musikk (NoTAM) ble formelt etablert i 1993, og flyttet inn i lokaler ved Universitetet i Oslo i Januar 1994. Sentret fokuserer på å utvikle aktiviteter og maskinpark, for å fylle oppgaver innen fire felter: musikk, forskning, utvikling, pedagogikk og formidling. NoTAM skal ivareta nasjonale koordinerings- og samarbeidsfunksjoner mellom deltakende institusjoner og miljøer. Sjekk ut NoTAMs web-tjeneste:

http://www.notam.uio.no/

Der kan du blant annet finne hjemmesiden til verdenssopranen Anne-Lise Berntsen:

http://www.notam.uio.no/~annelbe/

Tips gjerne vår redaksjon om interessante eller kuriøse web-sider via e-post: uniforum@admin.uio.no

Arnt Sommerlund


Innhold Uniforum 07/96
Publisert 24. juli 1996 22:13 - Sist endra 1. sep. 2014 13:14
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere