Randi Halveg Iversby får jobben som ny biblioteksdirektør for Universitetsbiblioteket

Universitetsstyret  vedtok i dag å tilby Randi Halveg Iversby stillingen som biblioteksdirektør ved Universitetsbiblioteket.

Portrett av en kvinne

NY BIBLIOTEKSDIREKTØR: Randi Halveg Iversby er tilsatt som ny biblioteksdirektør for Universitetsbiblioteket ved UiO. 

Foto: UiO

Randi Halveg Iversby har utdanning fra Statens bibliotekhøgskole, 1988 og Master of Management fra Handelshøyskolen BI, 2019. Hun har jobbet ved UiO i flere år, og har 12 års erfaring som leder for Juridisk bibliotek. Fra 2020 har hun vært i rollen som assisterende bibliotekdirektør ved Universitetsbiblioteket, frem til hun i oktober 2021 gikk over som fungerende bibliotekdirektør, melder UiO på sine nettsider. 

– Universitetsbibliotekets tjenester skal understøtte forsking og utdanning ved Universitetet i Oslo, og vi vet at dette verdsettes av studenter og ansatte. Universitetsbiblioteket forvalter en stor arv, men må også være fremtidsrettet. Vi står foran store utfordringer innen utvikling av åpen forskning og digitalisering og vi ser fram til å samarbeide med Iversby om disse viktigste oppgavene, sier universitetsdirektør Arne Benjaminsen ved Universitetet i Oslo.

Randi Halveg Iversby overtar jobben som biblioteksdirektør etter Hanne Graver Møvig som var biblioteksdirektør fra 2017 til og med oktober i fjor. Hun jobber nå som fakultetsdirektør ved Fakultetet for kunstfag ved Universitetet i Agder. 

 

Emneord: Arbeidsforhold Av Martin Toft
Publisert 8. feb. 2022 12:35 - Sist endra 8. feb. 2022 12:35
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere