UiO fikk anskaffelsespris for best styring av innkjøp

I konkurranse med Statsbygg og NAV gikk UiO av med seieren og mottok prisen for best styring av innkjøp for 2016.

ANSKAFFELSESPRIS TIL UiO: UiO fikk i dag Difis anskaffelsespris for god styring av innkjøp 2016. Fra venstre direktør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe, innkjøpsleder Jacob Landsvik, nestleder Tori Norheim Sandlie og avdelingsdirektør Jan Børge Tjäder.

Foto: Thomas Eckhoff

 - Jeg er utrolig glad for denne anerkjennelsen, sier universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe i en pressemelding fra UiO.

- Det gjør meg veldig stolt at UiO nok en gang mottar en pris for arbeidet med anskaffelser. Prisen tjener som inspirasjon for hele UiO og spesielt for innkjøpsseksjonen som har jobbet med dette over lang tid. Vårt målrettede arbeid over flere år gir resultater, sier Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.

Juryen begrunner prisen med at Universitetet i Oslo har dokumentert store besparelser og benytte målinger bevisst som grunnlag for kontinuerlig forbedring av avtalene og utvikling av arbeidsmetodene i anskaffelsesprosessen.

Det var Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) som delte ut prisen på «Anskaffelseskonferansen» torsdag 3. november. UiO mottok anskaffelsesprisen for god styring av innkjøp.

Les også:

UiO kan få pris for god styring av innkjøp

Emneord: Priser, Arbeidsforhold
Publisert 3. nov. 2016 21:44 - Sist endra 3. nov. 2016 21:44
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere