Medisin får ny fakultetsdirektør

Unn-Hilde Grasmo-Wendler er tilsatt som ny fakultetsdirektør ved Det medisinske fakultet. Hun har vært konstituert i stillingen siden 1. mai i år.

NYTILSATT: Unn-Hilde Grasmo-Wendler er tilsatt som ny fakultetsdirektør ved Det medisinske fakultet.

Foto: Silje M. Kile Rosseland, UiO

Unn-Hilde Grasmo-Wendler begynte ved Det medisinske fakultetet i 2009. Hun ble først ansatt i et vikariat som seksjonssjef i Sekretariatet for utenlandsmedisinere og deretter i Seksjon for forskerutdanning. I 2011 ble hun fast ansatt som assisterende fakultetsdirektør, melder fakultetet på sine nettsider.

Dekan Frode Vartdal mener Grasmo-Wendler er en særdeles dyktig og tydelig leder med stor gjennomføringsevne, men samtidig veldig flink til å få folk med seg under mange store og små omstillingsprosesser som fakultetet trenger å gjennomføre.

Før Unn-Hilde Grasmo-Wendler kom til fakultetet hadde hun lang fartstid bak seg som forsker innen molekylærbiologi.

Bachelor- og masterstudiene tok hun ved Freie Universität Berlin. I 2005 tok hun doktorgrad på brystkreft ved Cold Spring Harbor Laboratory New York. Som postdoktor jobbet hun med forskning på leukemi og stamceller ved Rikshospitalet i Oslo.

– Dette er en stilling som gir meg en unik mulighet til å bruke min ulike bakgrunn og kompetanse, sier den nyinnsatte fakultetsdirektøren. 

Unn-Hilde Grasmo-Wendler ble formelt tilsatt i møtet i Universitetsstyret i forrige uke.  Hun overtar stillingen etter Bjørn Hol, som var fakultetstdirektør fra 1997 og fram til mai i år. Han arbeider nå som seniorrådgiver ved Det medisinske fakultet.

Emneord: Arbeidsforhold, Medisin
Publisert 24. okt. 2016 11:05 - Sist endra 24. okt. 2016 11:05
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere