Tove Lie skal lede HiOAs uavhengige nettavis

Tidligere Nationen-redaktør Tove Lie er ansatt som ansvarlig redaktør i den nye og uavhengige nettavisen til Høgskolen i Oslo og Akershus, melder Universitetsavisa.

SKAL LEDE NY NETTAVIS: Tidligere Nation-redaktør Tove Lie skal lede den nye og uavhengige nettavisen til Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA).

– Dette er en veldig spennende utfordring og det kjennes bra å vende tilbake til journalistikken, sier Tove Lie, som har lang fartstid som journalist, redaktør, og avisleder.

Formålsparagrafen til den nye nettavisen ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) ble vedtatt i juni, men det er foreløpig ikke satt noen dato for når avisen er på lufta. Lie er foreløpig den eneste ansatte, og sier hun ikke har noen programerklæring å komme med foreløpig. Hun tiltrer 1. oktober og skal lede avisetableringen i samarbeid med redaksjonsrådet og det nye styret som skal være på plass i løpet av oktober.

I likhet med sine søsteraviser Uniforum ved Universitetet i Oslo, På Høyden i Bergen, og UA ved NTNU skal også nykommeren redigeres etter Redaktørplakaten og pressens Vær Varsom-plakat. Avisen vil også søke tilknytning til Den norske fagpresses forening.

Les mer i Universitetsavisa.

Emneord: Forskningsformidling, Arbeidsforhold Av Sølvi Waterloo Normannsen i Universitetsavisa
Publisert 27. sep. 2012 10:07 - Sist endret 27. sep. 2012 11:20
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere