Liv-Elisif Kalland skal representere de midlertidig vitenskapelige ansatte

Stipendiat Liv-Elisif Kalland fra Kjemisk institutt ble i går valgt som representant for de midlertidig vitenskapelige ansatte.

VIL JOBBE FOR STIPENDIATENE. Liv-Elisif Kalland vil tale stipendiatenes sak gjennom Kvalitet i ph.d.-utdanningen, mer karriereveiledning og tilrettelegging for initiativ fra stipendiatene.

Foto: Ola Sæther

Liv-Elisif Kalland er stipendiat ved Kjemisk institutt og er tilknyttet Funksjonelle energirelaterte materialer i Oslo (FERMiO) og Senter for materialvitenskap og nanoteknologi.

Hun har i 2011 og 2012 vært vararepresentant i Universitetsstyret og fast medlem av Forskningskomiteen. Hun har arbeidet med Stipendiatenes interesseforening ved Universitetet i Oslo, UiODoc, og i prosjektgruppen Kvalitet i ph.d.-utdanningen.

«Liv-Elisif Q. Kalland er valgt som representant for gruppen midlertidig vitenskapelig ansatte i styret ved Universitetet i Oslo for perioden 1. august 2012 til og med 31. juli 2013. Knut Christian Myhre er valgt til 1. vararepresentant og Hege Rudi Standal til 2. vararepresentant», står det i vedtaket fra valgstyret.

– Jeg ønsker å sikre en god oppfølging av rapporten om Kvalitet i ph.d.-utdanningen. Jeg vil jobbe for mer karriereveiledning og for like muligheter til å tilegne seg generiske ferdigheter (ferdigheter på områder som kommunikasjon, samarbeid og ledelse, red.anm.), sier Kalland.

– Videre er tilrettelegging for initiativ fra stipendiatene selv, som ulike fora, viktig for meg. Dette er gode bidrag til nettverksbygging, det er kompetansebyggende og kan gi en plattform for samarbeid og erfaringsoverføring mellom tillitsvalgte på fakultet og institutt. Selvfølgelig vil jeg også videreføre arbeidet med å bedre tilsettingsprosedyrer og personalledelse.

Av Helen Hillevi Ruud
Publisert 5. juni 2012 11:18 - Sist endret 5. juni 2012 12:04
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere