Uniforum på papir igjen

– Vi kan glede UiO-ansatte med papiravis fra og med 19. januar, sier redaktør i Uniforum, Martin Toft.

PAPIRAVIS. 19. januar kommer Uniforum ut på papir igjen. Ansvarlig redaktør Martin Toft oppfordrer lesere til å komme med tips og tilbakemeldinger.

Foto: Ola Sæther

Papirutgaven av Uniforum ble nedlagt i fjor sommer, men ble gjenopprettet etter at Universitetsstyret vedtok en bevilgning for 2012 på 250 000 kroner.

– Papiravisa har vært etterspurt og savnet av mange både på og utenfor universitetet. Derfor er det gledelig at vi har fått penger til å gi ut papiravis ut 2012, sier ansvarlig redatør Martin Toft.

Papiravisa skal komme ut 10 ganger i året og kommer ut på torsdager, som før.

Flere bakgrunnsartikler

– Hva er nytt med avisa?

– Det vil bli flere bakgrunnsartikler, men Uniforum skal også fortsette å være en nyhetsavis. Avisa vil komme ut sjeldnere enn før. Vi håper derfor at folk vil følge med i nettutgaven for å holde seg oppdatert om hva som skjer på universitetet. Nettutgaven vil dreie seg mest om hendelsesnyheter. Vi har fortsatt ambisjoner om å publisere én sak per dag på nettet, sier Martin Toft.

– Send debattinnlegg og tips

– Vi oppfordrer folk til å sende inn debattinnlegg og gi oss tips om nyheter, både gladsaker og mer seriøse nyheter. Siden avisa kommer ut sjeldnere enn før, kan det være lurt å gi oss tips om begivenheter lenger ut i semesteret. Det samme gjelder kunngjøringer til ”Hva skjer?” og doktorgradsdisputaser, sier Martin Toft.

Han oppfordrer folk til å komme med tilbakemeldinger på den nye avisa.

– Avisa er først og fremst til for våre lesere, sier han.

Av Helen Hillevi Ruud
Publisert 6. jan. 2012 15:49 - Sist endret 9. jan. 2012 09:40
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere