Debattmøte om mål- og resultatstyring på UiO

De ansattes organisasjoner inviterer til åpent debattmøte om universitetsledelsens angivelige planer om å innføre mål- og resultatstyring ved UiO på neste universitetsstyremøte, som finner sted 29. januar.

SKEPTISKE: Ulrik Sverdrup (t.v.) fra NTL og Kristian Mollestad fra Forskerforbundet er skeptiske til planene om mål- og resultatstyring på UiO.
Foto: Martin Toft

De ansattes organisasjoner, Akademikerne, Forskerforbundet, NTL og Parat, inviterer til åpent debattmøte på Blindern om det de hevder er universitetsledelsens planer om å innføre mål- og resultatstyring som styringssystem ved Universitetet i Oslo. Møtet holdes torsdag 25. januar kl. 14-17 i Helga Engs hus, auditorium 1.

- Få universitetsledelsen til å tenke seg om

- Vi vil starte en debatt om mål- og resultatstyring ved UiO og få belyst grundig hva dette styringssystemet kan bety for universitetet. Vi vil få universitetsledelsen i tale og gi den en mulighet til å tenke seg om. Hvis den trumfer mål- og resultatstyring igjennom på universitetsstyremøtet 29. januar, vil det kunne få store konsekvenser for hele universitetssamfunnet, sier primus motor bak debattmøtet, Ulrik Sverdrup, til Uniforum. NTL-representanten trakk seg i høst i protest fra styringsgruppa for UiOs virksomhetsstyringsprosjekt, hvor disse planene er blitt behandlet.

Innledere på møtet blir førsteamanuensis Bent Sofus Tranøy, Institutt for statsvitenskap ved UiO, advokat Ingjald Ørbeck Sørheim, revisor og spesialrådgiver Fanny Voldnes, LO, professor Per Lægreid, Rokkan-senteret ved Universitetet i Bergen, og universitetsdirektør Hanne Harlem.

Emneord: Universitetspolitikk Av Lars Hoff
Publisert 23. jan. 2007 14:39 - Sist endret 10. des. 2008 14:49
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere