Universitetet i Oslo best i Oslo Spektrum

Universitetet i Oslo hadde den beste standen på utdanningsmessen i Oslo Spektrum. Det ble resultatet etter en avstemning hvor rundt hundre av utstillerne på messen deltok.

GOD INFORMASJON: Skoleeleven Aqsa Noreen fra Bjørknes privatskole er fornøyd med hjelpen hun får av Bente Rongve på UiOs stand.
Foto: Ola Sæther

Skoleeleven Aqsa Noreen fra Bjørknes privatskole er enig i at standen til UiO er fin, og beskriver den som koselig. Hun er også fornøyd med hjelpen hun får av Bente Rongve fra Studieavdelingen.
- Jeg vil studere ved Universitetet i Oslo og har spørsmål om poeng og opptakskrav. Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg vil studere ennå, men sannsynligvis blir det noe innenfor naturfag, forteller Noreen.

Standen er utformet av Informasjonsavdelingen ved UiO i samarbeid med reklamebyrået McCann. I løpet av vinteren er den blitt rigget på utdanningsmesser i Bodø, Tromsø, Sandefjord, Hamar, Trondheim, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Lillestrøm. Messen i Oslo Spektrum 9. - 11. februar var den siste i rekken dette semesteret.

Av Grethe Tidemann
Publisert 13. feb. 2006 14:06 - Sist endret 10. des. 2008 16:07
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere