14 fagmiljøer fra UiO deltar på Forskningstorget

Rundt 14 fagmiljøer fra Universitetet i Oslo vil delta på Forskningstorget på Universitetsplassen førstkommende fredag og lørdag. Til sammen vil mer enn 50 forskningsmiljøer fra Oslo og Akershus delta på Forskningstorget i år.

NYTT FORSKNINGSTORG: Prosjektleder Julie Øybø oppfordrer både unge og eldre forskninginteresserte til å delta på Forskningstorget i Oslo denne helga.
Foto: Ståle Skogstad

Forskningstorget i Oslo er det største enkeltarrangementet av de drøyt 1000 arrangementene som utgjør Forskningsdagene 2005.

På Forskningstorget kan nysgjerrige i alle aldre få mulighet til å spørre, undre seg og utforske sammen med erfarne forskere med innsikt og engasjement i sitt fag.

Årets nyhet er at det fredag 23. september er duket for Researcher's night i hele Europa. I Oslo skjer det på Universitetsplassen i sentrum. Med kveldsåpent forskningstorg til kl 2100 og Vitenskapskafé på Aulatrappen fra kl 17 - 21.

Vertskap for arrangementet er Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo, Høgskolen i Akershus, Handelshøyskolen BI og Nysgjerrigper.

Emneord: Forskning, Forskningsformidling
Publisert 21. sep. 2005 14:31 - Sist endret 10. des. 2008 14:39
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere