Internposten tar et par dager

Innhold Uniforum 05/96

Uniforums undersøkelse viser:

Universitetet rundt på én eller to dager. Det er resultatet av Uniforums undersøkelse av hvor lang tid internposten tar. Likevel frykter enkelte at posten aldri kommer frem.

AV SVEIN ARTHUR KALLEVIK

Totalt 50 ansatte på Universitetet i Oslo fikk tilsendt et skjema i begynnelsen av november i fjor. Uniforum spurte om når skjemaet ble mottatt, klokkeslett og dato. Mottakerne skulle også gi sin mening om hvor lang tid internposten tar.

De aller fleste skjemaene var fremme dagen etter at de ble sendt. Men det finnes unntak. Et brev til Senter for kvinneforskning i Sognsveien tok fem dager (onsdag til mandag), mens et annet brukte like lang tid på å nå rette vedkommende på Oldsaksamlingen i sentrum. Undersøkelsen viser at internposten tok lengre tid da skjemaene skulle returneres. Da var mange av dem ikke fremme før mandag, etter at de ble sendt på en torsdag.

FLERTALLET FORNøYD

40 personer svarte på undersøkelsen, og av disse svarte 15 at «Internposten på Universitetet i Oslo går raskt», 10 personer mente at internposten går for sent, mens de resterende 15 ikke hadde gjort seg opp noen mening.

KOMMER POSTEN FREM?

Flere av mottakerne skrev sine egne kommentarer om internposten på skjemaet. Blant de tankevekkende utsagnene var disse:

«Internposten går for sent med enkelte unntak. Syns heller at problemet er at vi ikke er sikker på om brevet kommer frem i tide».

«Det hender at den ikke kommer i det hele tatt».

«Jeg synes ikke vi skal være fornøyd før vi er sikre på at post kommer frem senest 24 timer etter at vi sender den. Internposten går for sent spesielt ved større forsendelser».

Flere kommenterte at det er store variasjoner i hvor lang tid internposten tar, og at posten i noen tilfeller blir liggende lenge.


Innhold Uniforum 05/96
Publisert 1. apr. 1996 23:40 - Sist endra 1. sep. 2014 13:13
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere