Posten tok 4 1/2 år

Innhold Uniforum 05/96
­ Dette må vel være «snail mail», humrer bestyrer Øivind Larsen ved Institutt for allmennmedisin og samfunnsmedisinske fag - og viser frem en møteinnkallelse som brukte fire og et halvt år med internposten på universitetet.

19. desember 1990 sendte Arbeidsmiljøavdelingen ut møteinnkallelse til et seminar om studiesituasjonen for funksjonshemmede. Brevet gikk som internpost og dukket opp i hyllen til Øivind Larsen i Frederik Holsts hus på Ullevål sykehus 10. juli 1995.

­ Moralen er at man burde se nærmere på rutinene. Jeg innrømmer at jeg ikke stoler helt på internposten, fordi den tar lang tid. Normalt blir det til at jeg sender beskjeder på telefaksen, og sender originalen med internpost. Ellers bruker jeg elektronisk post, sier Larsen.

Han forteller for øvrig at skifte av postboksadresse for to år siden skapte problemer ved at posten kom svært sent frem.

­ Det tar jo tid før omverdenen registrerer den nye adressen. Og det er innmari dumt å få møteinnkallelser når møtet har vært. Det burde være automatikk i at posten blir omadressert når man flytter innen universitetet, sier han.


Innhold Uniforum 05/96
Publisert 1. apr. 1996 23:40 - Sist endra 1. sep. 2014 13:13
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere