Samme kvalitet til lavere pris

ForrigeInnholdNeste Uniforum 02/96

­ Vi ser at universitetets eget regelverk kan gi dobbeltarbeid, sier prosjektleder Svein-Erik Grøndahl ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet i Oslo. (Foto: Ståle Skogstad)

­ Vi ønsker fortsatt et høyt servicenivå og tjenesteyting både for ansatte og studenter, men vi vil ha samme kvalitet til en billigere penge, sier fakultetsdirektør Tove Kristin Karlsen ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet.

Karlsen og prosjektleder for SODA, Svein-Erik Grøndahl, er svært fornøyd med det fakultetet fikk ut av samarbeidet med kollegene ved Stockholms universitet. Prosjektet har gitt grunnlag for å se nærmere på administreringen av eksamenene, veiledning/informasjon og IT-brukerstøtte.

­ Vi ser at universitetets eget regelverk kan gi dobbeltarbeid. Det er også påbud som er gitt i loven som man bør se nærmere på, sier Grøndahl.

SODA-prosjektet kan ses på som en slags forløper til det sentrale effektiviseringsprosjektet, ved at fakultetet har fått satt lys på både sterke og svake sider.

­ Lærdommen er at de beste resultatene kommer når man går med små skritt. Prosjektet har gitt oss et forsprang i forhold til de andre fakultetene. Det har skjedd en bevisstgjøring hos oss som er verdifull å ta med seg i den omstillingsprosessen vi skal inn i, sier Karlsen og Grøndahl.


ForrigeInnholdNeste Uniforum 02/96
Publisert 10. feb. 1996 12:04 - Sist endra 1. sep. 2014 13:11
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere