4 på Humaniora


Humaniora-uken er over for denne gang. Hva syntes publikum om arrangementet?

Kari Haugen
Pensjonist
­ Forelesningene om «Kunstens Europa» var et høydepunkt, synes jeg. Men jeg har ikke fått med meg så mye i år som tidligere år fordi jeg har vært litt skral. Jeg synes det er spennende å følge med ­ særlig fordi jeg selv tok universitetsutdanning i høyt fremskreden alder.

Tor Egil Eilertsen
Kommandørkaptein
­ Jeg var på paneldebatten «Et spaltet Europa» og syntes det var veldig interessant. Det er helt i tråd med det vi er opptatt av ved Sjøforsvarets Stabsskole. Vi hos oss vil gjerne få til et samarbeid med universitetet - derfor stilte jeg i uniform på arrangementet for å vise meg litt fram.

Yngvar Trøym
Pensjonist
­ Paneldebatten «Det nasjonale og den felleseuropeiske kulturarv» var spesielt interessant, synes jeg. Det var morsomt å få med seg bakgrunnen for frihetsdeklarasjonen. Selv er jeg bare legmann og pensjonert arkitekt, men jeg har fått med meg Humaniora-arrangementet i flere år og gått på mye av det også i år.

Sunniva Areklett
Skoleelev
­ Jeg var på de to foredragene om islams syn på Europa fordi alle i klassen min på Katta fikk lov til å gå på dem. Det var interessant. Vi fikk vite om det timen før. Ellers har jeg ikke fått noe informasjon om Humaniora-uken.


Publisert 24. jan. 1996 21:08 - Sist endra 1. sep. 2014 12:57
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere