Curt Rice fortsetter ved Oslo Met

- Styret har i dag ansatt en godt kvalifisert rektor for den neste perioden, som viser sterkt engasjement for OsloMet sitt samfunnsoppdrag, sier styreleder ved Oslo Met, Trine Syvertsen, i en pressemelding fra OsloMet.

Syvertsen sier de spesielt er fornøyd med at gjennom Curt Rice har institusjonen blitt et universitet, og mer synlig i sektoren og samfunnet forøvrig.

Curt Rice ble ansatt som rektor ved daværende Høgskolen i Oslo og Akershus 1. august 2015, og kom den gangen fra en professorstilling ved Institutt for språkvitenskap ved Universitetet i Tromsø (UiT).
Han sier han er svært glad for å ha fått tillitt til å fortsette i en jobb han opplever som han trives i og opplever som meningsfull, motiverende og utfordrende.

- Vi har kommet langt på tre år - vi har blitt universitet og tatt en tydelig posisjon i samfunnsdebatten, og utvikler kontinuerlig kvaliteten på utdanningen og forskningen vi driver. Dette arbeidet skal vi fortsette med, i tillegg til at jeg gleder meg til å utvikle nye spennende satsingsområder fremover, sier Curt Rice, ifølge pressemeldingen. 

Publisert 25. okt. 2018 12:38 - Sist endra 25. okt. 2018 12:38
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere