Papiravisa får eit nytt liv

Me håpar og trur me har klart å laga ei avis som lesarane våre vil bli glade i og lesa frå første til siste side.

Uniforum i papir har vore eit folkekrav på Universitetet i Oslo sidan me gjekk over til berre å gi ut nettavis frå og med hausten 2011. No er folkekravet innfridd, og me håpar og trur me har klart å laga ei avis som lesarane våre vil bli glade i og lesa frå første til siste side.

Dessutan minner me om at Uniforum også har nettavisa uniforum.uo.no. Så om de synest det blir lenge å venta ein månad på papiravisa, vil me be dykk om å lesa nettversjonen kvar dag. Me vil oppmoda alle til å senda oss nyhendetips, lesarinnlegg og meldingar om arrangement til uniforum@admin.uio.no. Avisa kan berre bli så god som lesarane våre gjer den til.

Lykke til med lesinga av Uniforum i to versjonar!

Emneord: Uniforum nett no Av ansvarleg redaktør Martin Toft
Publisert 19. jan. 2012 16:48 - Sist endra 2. sep. 2014 14:15

Gratulerer med å være papiravis igjen! Dette er viktig for kollegafellesskap og miljø på UiO. En gang i måneden er (for) sjelden, men mye bedre enn bare å være på nett. Lykke til framover.

Reidar Aasgaard - 20. jan. 2012 09:23

Er dessverre ikke enig med deg, Reidar. Noen av oss har i flere år forsøkt å bli kvitt utsendingen av uniforum til alle ansatte av hensyn til miljø og tidsbruk for de(n) som leverer ut posten på instituttene. Uniforum må gjerne være i papirutgave, men burde gjøre som universitas: å være tilgjengelig på campus for de som ønsker å lese avisen, samt eventuelt lage en abonnementsløsning, hvor de som ønsker å få avisen levert hjem til seg kan registrere seg. Papirsøpla fylles opp av både uniforum og uniped. Jeg håper grønt uio tar saken.

Karen Skadsheim Sikkeland - 12. feb. 2012 09:29
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikkje UiO- eller Feide-brukar?
Opprett ein WebID-brukar for å kommentere