Uniforum er viktig

Ledelsen ved UiO har skjermet Uniforum for budsjettkutt som andre enheter har vært utsatt for, skriver rektor Ole Petter Ottersen.

GOD NETTUTGAVE: Uniforum har en god nettutgave som mange følger med på, skriver UiO-rektor Ole Petter Ottersen.

GOD NETTUTGAVE: Uniforum har en god nettutgave som mange følger med på, skriver UiO-rektor Ole Petter Ottersen.

Foto: Ola Sæther

Universitetsledelsen mener at Universitetets internavis - Uniforum - spiller en viktig rolle i universitetsdemokratiet. Ledelsen ved UiO har derfor skjermet Uniforum for budsjettkutt som andre enheter har vært utsatt for.

Når Uniforums styre på tross av dette velger å legge ned papirutgaven til fordel for en sterkere satsing på nettutgaven, er dette ikke en følge av budsjettkutt eller pålegg fra Universitetets ledelse.

Det er Uniforums styre som har ansvar for å finne balansen mellom utgifter og inntekter og styret har altså valgt å satse på nettutgaven. Uniforum har en god nettutgave som mange følger med på.

Jeg tror utviklingen hos oss på universitetet går i retning av det man ser i det øvrige samfunn: Stadig flere aviser kommer på nett og stadig flere lesere følger etter.

Emneord: Uniforum nett no, Arbeidsmiljø, Forskningsformidling, Universitetshistorie, Personalbehandling/politikk Av UiO-rektor Ole Petter Ottersen
Publisert 7. apr. 2011 12:46 - Sist endret 2. sep. 2014 14:04
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere