SV-dekan beklager fuskmistanke

Fakultetet beklager at studenten Golazin Yarandpour opplevde behandlingen fra eksamensvaktene og fakultetsadministrasjonen under eksamen 21. april som krenkende og mistenkeliggjørende, skriver SV-dekan Knut Heidar i et svar på leserinnlegget "Mistenkliggjort på eksamen" i Uniforum nummer 7, 2009.

BEKLAGER: SV-dekan Knut Heidar beklager at student opplevde behandlingen fra eksamensvaktene og fakultets-administrasjonen under eksamen som mistenkliggjørende.

BEKLAGER: SV-dekan Knut Heidar beklager at student opplevde behandlingen fra eksamensvaktene og fakultets-administrasjonen under eksamen som mistenkliggjørende.

Foto: Ola Sæther

Fakultetet beklager at studenten Golazin Yarandpour opplevde behandlingen fra eksamensvaktene og fakultetsadministrasjonen under eksamen 21. april som krenkende og mistenkeliggjørende.

Fakultetet er svært opptatt av at alle våre ansatte behandler studentene med respekt, og at de følger prosedyrer for eksamensavvikling.

Ved innleveringen reagerte eksamensvaktene på ulik skrift på eksamensbesvarelsen, og konfronterte studenten med dette i eksamenslokalet. Våre prosedyrer sier at vaktene skal ta kontakt med fakultetsadministrasjonen, dersom de opplever noe irregulært under eksamen. Fakultetet beklager at disse rutinene ikke ble fulgt. Studentene skal ikke bli utsatt for ubehagelig utspørring i eksamenslokalet.

Fakultetet har ikke funnet grunn til å mistenke fusk i denne saken.

 

 

Emneord: Studentforhold Av dekan Knut Heidar ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet
Publisert 2. juni 2009 15:10 - Sist endret 2. sep. 2014 14:02
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere