print logo

Uniforum

 • Splitta NTNU-styre vedtok storfusjon 28. jan. 2015 fusjon-ntnu8

  Styret ved NTNU vedtar fusjon med Høgskolen i Gjøvik, Høgskolen i Ålesund og Høgskolen i Sør-Trøndelag. En samlet gruppe ansattrepresentanter mener fusjon er et strategisk feilgrep.

 • Streika mot regjeringa 28. jan. 2015 streik-2-nett

  15 000 personar markerte motstanden sin mot regjeringa sine forslag til endringar i Arbeidsmiljølova i ettermiddag. UiO-tilsette drog i samla tropp frå Blindern.

 • – Studentrepresentantane er pampar 28. jan. 2015 kristian-gundersen-nett

  Universitetsstyrerepresentantane Karin Widerberg og Kristian Gundersen fekk berre sine eigne røyster til forslaget om å oppretta ei referansegruppe for oppfylginga av arbeidet til den internasjonale rådgjevingsgruppa (SAB) då saka var oppe i Universitetsstyret i går.

 • NTNU-styret splittet om fusjon 28. jan. 2015 bovim-gunnar

  Høgskolen i Narvik er ikke med i rektor Gunnar Bovims innstilling til fusjonsvedtak. NTNU-styret trer sammen klokka 15 i dag for å fatte sin endelige beslutning. Det er ventet kampvotering.

 • Krever at Stortinget får behandle fusjonsplaner 27. jan. 2015 maaa_ekstrastort

  Arbeiderpartiets Marianne Aasen gir klar beskjed om at regjeringen ikke kan regne med å få gjennomført en tvangsfusjon av universiteter og høgskoler fullstendig etter eget ønske.

 • NTNU-rektor Gunnar Bovim går for fusjon 27. jan. 2015 bovim20snakker20saks20i20oppdal

  - Jeg mener fusjon i en eller annen form er det beste valget for NTNU, sier rektor Gunnar Bovim til universitetets ledere nå.

 • Universitas braut ikkje god presseskikk 27. jan. 2015 universitas-2-nett

  Studentavisa Universitas skreiv ein artikkel om studentar og bioterror heilt etter retningslinjene i Ver varsam-plakaten. Det er konklusjonen til Pressas faglege utval (PFU) etter å ha handsama ein klage mot avisa.

 • Ber UiO-tilsette om å delta i politisk streik 26. jan. 2015 politisk-streik-2-nett

  Forskarforbundet, NTL og Parat oppfordrar alle medlemane sine på UiO om å bli med på den politiske streiken onsdag mot regjeringa sine forslag til endringar i Arbeidsmiljølova. Akademikarane støttar ikkje aksjonen.

 • Avretta for å protestera mot nazifiseringa av teatra 26. jan. 2015 sigurd-birkelund-3-nettet

  – Teatersjef Henry Gleditsch ved Trøndelag Teater ofra livet for eit fritt teater, seier Sigurd Birkelund. Han har skrive masteroppgåve om norsk teater under okkupasjonen.

 • Uniforum tester elbil 23. jan. 2015 martin-med-el-bil-2-nettet

  De universitetsansatte ignorerer oppfordringen om å bruke elbil til transport i arbeidstiden. Hvor komplisert er det å bruke UiOs elbilordning?

Meir...

Tema

Arrangementer ved UiO

Nytt fra forskning.no

UiO i media

UNIFORUM MEINER

 • Bruk elbil! 23. jan. 2015 15:53

  Elbilordninga har dessverre ikkje slått an hos dei UiO-tilsette. Det er rart, for det er enkelt og miljøvennleg, samtidig som einingane ved Universitetet i Oslo vil spara utgifter til drosje og kjøregodtgjersle, skriv ansvarleg redaktør Martin Toft.

Siste kommentarar Meir...

FØLG OSS PÅ FACEBOOK