Forside

 • fotoyngvevogt_ma4b7148.jpg-gunn-elin-m.fl. UiO kan få pris for god styring av innkjøp 26. okt. 2016

  UiO konkurrerer med Statsbygg og NAV om å få prisen for best styring av innkjøp for 2016. – Eg er kjempeglad for det, seier universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.

Uniforum meiner

Leserbrev

Kommentarer

Siste kommentarar Meir ...

Besøk oss på Facebook


 • fotoyngvevogt_ma4b7148.jpg-gunn-elin-m.fl. UiO kan få pris for god styring av innkjøp 26. okt. 2016

  UiO konkurrerer med Statsbygg og NAV om å få prisen for best styring av innkjøp for 2016. – Eg er kjempeglad for det, seier universitetsdirektør Gunn-Elin Aa. Bjørneboe.

 • bovim20snakker20saks20i20oppdal Karakteriserer kritikk som "provinsiell" 26. okt. 2016

  Gjøvik: ”Provinsielt.” Slik karakteriserer NTNU-rektor Gunnar Bovim utspill fra kolleger ved tre ”nye” universiteter, hvor de kritiserer forskjeller i finansieringen av universitetene.

 • katrine-w-bjerde-cristin-6 CRIStin og FSAT blir slått sammen 25. okt. 2016

  Fra nyttår blir CRIStin og FSAT ett organ. De to er allerede naboer og foreslo selv å bli slått sammen.

 • jan-fridthjof-bernt Jan Fridthjof Bernt: – Vibeke Roggen burde fått varsel og partsinnsyn 25. okt. 2016

  Jussprofessor Jan Fridthjof Bernt meiner UiO ikkje fylgde vanlege reglar for varsling og partsinnsyn då dei gav førsteamanuensis Vibeke Roggen ei «munnleg tilrettevising». Bernt synest likevel det var på sin plass av UiO å ta den aktuelle saka opp med henne.

 • haugstad-nett - Fusjoner rammer administrasjonen hardt 24. okt. 2016

  Universiteter og høyskoler er avhengig av å investere i teknisk-administrativt ansatte, sier statssekretær Bjørn Haugstad.

 • ntnu_professor_liv_thommesen_er_utestengt_fra_israel NTNU-professor Liv Thommesen fortsatt utestengt fra Israel 24. okt. 2016

  NTNU-professor Liv Thommesen er nektet innreise til Israel for 10 år, samtidig som israelske myndigheter tar i mot andre kolleger med åpne armer. – Påfallende at NTNU godtar det, mener hun.

 • uhwendle Medisin får ny fakultetsdirektør 24. okt. 2016

  Unn-Hilde Grasmo-Wendler er tilsatt som ny fakultetsdirektør ved Det medisinske fakultet. Hun har vært konstituert i stillingen siden 1. mai i år.

 • ragnhild-hennum-2-nett – Ikkje grunn til sentralt vedtak om nikab-bruk ved UiO 22. okt. 2016

  – For UiO er det ikkje noko problem at Norsk studentorganisasjon seier nei til nikab-forbod., seier prorektor Ragnhild H. Hennum. Det var torsdag NSO vedtok at dei ikkje ynskjer eit forbod mot bruk av nikab på universitet og høgskular.

 • styremote-okt-5.jpg-ole-martin-nodenes-pa-mote-i-universitetsstyret – Det ble klin umulig for styret å vedta en søkekomité 21. okt. 2016

  Søkekomiteen for rektorvalget 2017 er fremdeles ikke på plass. Universitetsstyremedlem Ole Martin Nodenes kritiserer UiO-ledelsen for å ha forberedt saken dårlig for styret.

 • marianne-andenes-2-nett Norsk studentorganisasjon ønsker ikke nikab-forbud 20. okt. 2016

  – Dersom et enkelt klesplagg ikke er til hinder for gjennomføring av undervisning, er det heller ikke grunnlag til å forby det, sier Marianne K. Andenæs som er leder for Norsk studentorganisasjon.

Meir ...

Tilbakeblikk

Kunst

 • oktober%20nr.9 Danserytmer på bar betong 12. okt. 2016 12:00

  Chateau Neuf på Majorstua åpnet i 1971. Byggherre var Det Norske Studentersamfund. Huset var stort og flott, men det manglet kunst.