print logo

Forsiden

 • Menneskerettsaktivist fra Bahrain får Studentenes fredspris 2015 1. okt. 2014

  Den 23 år gamle studenten og menneskerettsaktivisten Aayat Alqormozi fra Bahrain får Studentenes fredspris for sin innsats i kampen for menneskerettigheter og demokrati.

 • UiO er framleis det beste universitetet i Noreg 1. okt. 2014 blinder-nett-1

  Universitetet i Oslo er framleis det beste universitetet i Noreg, og er nummer 186 i verda, ifylgje den siste universitetsrangeringa til Times Higher Education.

 • Mekling om ny Kopinor-avtale 1. okt. 2014

  Forhandlinger om ny Kopinor-avtale har brutt sammen og er sendt til Riksmekleren. Kopinor har brukt store ressurser på å utvikle et verktøy for digitale kompendier som institusjonene ikke vil ha, og som Kopinor ikke vil fortelle hva har kostet.

 • Sykestipend for studenter blir utvidet 1. okt. 2014 studentar-pa-uio

  Fra neste sommer vil sykemeldte studenter med deltidsjobb også kunne få sykestipend fra Lånekassen.

 • Ynskjer meir fleksibel praksisordning for lektorar 30. sep. 2014 roe-isaksen-m-elev-nett

  – Det er naudsynt å gjera noko med dagens Praktisk-pedagogiske utdanning (PPU). Den må bli både meir fleksibel og meir praksisnær, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen til Uniforum etter å ha lansert lærarløftet i formiddag.

 • Finanskort holdes tett til brystet 29. sep. 2014 torbjorn_haegeland

  Utvalget som skal se på nytt finansieringssystem for UH-sektoren vurderer om en del av finansieringen skal knyttes til spesifikke satsinger, eller avtaler med hver enkelt institusjon.

 • ... 29. sep. 2014
 • Vant Forsker Grand Prix med nesespray mot overdoser 29. sep. 2014 skulberg-arne-vant%20forsker-grand-prix

  NTNU-stipendiat Arne Skulberg er Norges beste forskningsformidler. Lørdag vant han Forsker Grand Prix 2014 med forskningen om nesespray mot heroinoverdoser.

 • Ingen signaler fra Røe Isaksen 26. sep. 2014 roe-isaksen-3-nettet

  Alle institusjonene fikk sine ti minutter hver på å presentere sine tanker om hvor de ser seg selv i 2020 overfor statsråden i Stavanger sist torsdag. Det kom ingen signaler om hvilke fusjoner regjeringen ønsker seg.

 • - Oljeforskerne har fått ufortjent mye av kritikken 25. sep. 2014 stensenseth-nils-c

  Preses i Det Norske Videnskaps-Akademi, Nils Chr. Stenseth er kritisk til Den nasjonale forskningsetiske komité for naturvitenskap og teknologis (NENT)uttalelse om forskningsetikk og oljeforskning.

Meir...

Tema

Arrangementer ved UiO

Nytt fra forskning.no

UiO i media

UNIFORUM MEINER

 • Feil ikkje å spørja om mobbing 22. jan. 2014 14:57

  Når alle tidlegare vitskaplege undersøkingar har vist korleis både mobbing og seksuell trakassering kan verka totalt øydeleggjande på eit arbeidsmiljø, er det oppsiktsvekkjande at ei så brei undersøking på UiO ikkje skal ta med desse brennaktuelle problema, skriv ansvarleg redaktør Martin Toft.

LESERBREV

Siste kommentarar Meir...

FØLG OSS PÅ FACEBOOK